There was an error in this gadget

Friday, March 26, 2010

2010 - Cik Yana perasan..? ahaks..~

Assalammualaikum..
wahhh lamanya jari jemariku yg comey ni x mbebel kt blog ku ini..
walaupn aku sure xde org baca blog ni....tp de aku kisah..? aku nk tulis blog gak mcm org len..
sumenya sbb jeles okkkk...jeles ngan org yg de blog..sbb konon2 cool..tp cool ke..?
ala kalo duk lam opis yg de aircond mmg le cooooooooooollllllllllllllllll...mcm opis aku tu..
bygkn aku yg gemuk ni pn terasa sejuk hingga ke tulang hitam...ni kn plak staff2 aku yg kurus n petite tu sume..bygkn lak Aunty May yg dh berusia tu..perghhhhh tetiba lak tingat ngan aunty tu kn..
glamor jap die sbb Cik Yana sebut lam blog ney...wakkaakkaaka...
budget mcm Youtube la kot blog ney ala2 bjuta2 lemon org yg baca..ahaks...pe yg ko merepek ney syaitooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..?? hahhahhahahaa
Sila baca update sy di bawah...tp kalo x nk baca..pe aku ley wat kn..? ada aku kesah...? aku x kisah lgsg okkk..tp tlg la baca ek luahan p'saan aku tu..sian la ngan aku yg penat2 menaip ye..aku syg korg..sape nk kish meh dtg opish...adehhhhh sggh murahan..tp aku juz nk bg cenderahati atas kesudian korg baca blog ney..lalalalala...~:

1. Cik Yana berkecil hati n sentap..~
  • pointnya kt sini ialah....nape aku sentap...? ek..aku dh la jarang sentap...? tp majukkkkkkkk ngan bf aku mmg selalu..de jek yg x kena..sbb tu dorg larikkkkkkkkkkkkk..sedey kn..?? x caye tnya ngan ex bf aku...nk no hp dorg..? x yah la kot..sbb dorg dh kawen..aku mmg dengki kn ngan korg..saje x nk korg tau kburukan aku...wakakkkkkaka...kalo nk tau my bad points, meh la kwn or kapel ngan aku...wahhahahaa..mmg murahan..jualan murah jualan murah..ingat kt Sogo je de Sale ek..? ahaks..~
  • point kt atas tu adalah hanya merepek semata2...sbb pale otak ngah duk pk..pe yg wat aku sentap tu..haaa.!!! baru kuar ilham hikhik...hmm nk tau pe yg wat aku sentap..? sumenya sbb TT yg aku x dijemput...! kalo ko jd aku , ko kecik ht x..? dh la selama ni korg duk support zone tu..skali dorg lepak2 x ajak..x ke mkn dlm centu...? walaupn aku ni besar, walaupn aku bkecik ht, ht aku ttp cergas btugas mengepam drh keseluruh tubuh ku yg gumuks ini..aku mmg geram ssgt...x tau nape..! sgt2 bengang okkkk...tp skrg ni dh x kecik ht dh..sbb malas nk pk dh..n pasni kalo korg nk wat TT tlg la jgn sms aku okkkk..sbb aku x kn dtg..sbb aku tau aku x diperlukn okkk..aku tau sape aku..aku sedar diri aku yg x cun ni x sesuai nk kwn ngan korg yg kete sume cun2 belaka..ekkk pe kaitannya ye..? ntah le..gasak jek la okk....watpe nk amek tau org yg x nk amek tau psl kite kn..? betul x..? sape rs betul angkat jari kelingking skrg jugakk...! aipppppp jgn mlombong bijih lak okk...
2. Cik Yana perasan...

  • okkkk..nape 2nd update tu centu..? kenapa lak aku rs aku perasan..? haaaa tentu lah sbb aku de perasaan..mcm anda2 sume yg comey2 n ensem2.. :) xde beza pn ngan korg walaupn aku ni tnyata suka merepek..tp lam blog ni la..maybe org yg kenal aku rs aku ni transparent..aku pakai baju okkk..transparent tu dr segi aku yg suka luahkn pe yg aku rs x puas ht..samada ngan kata2 yg agak sinis or pbuatan..kalo yg bab2 pbuatan sila refer post lyg2 dimana aku dh ignorekn kwn baikku hny kerana aku x suka pe yg dia ckp ngan aku..n last2 pbuatan aku itu mbuatkn dia ttanya2..n akhirnya aku btau pe yg aku x puas ht n finally kitorg dh baikk!!!! clap clap clap..sygggg awk...........! awk abg sy smpai bebila kn..? cewahhhh..ceni la kn xde abg..mnumpang kasih org je le..sian kn..? meh sape nk jd abg Yana lg..cpt isi borg..kriteria penting mestilah tahan maki n tahan majuk...wakakkakaa..tu sbnrnya kriteria calon staff..lalalalala..~
  • okkk...adehh salu jek aku ni kn off topic..? salu ssgt..hikhik alasan aku..? sbb nk duk pk ilham la..! mcm x bese lak..wakaakakaka..hmm aritu de la guy ni duk add sy kt FB..FB korg mesti tau kn..? kalo x tau p cari lam google okkk...malas aku nk elaborate..cewahhh ckp omputih..uikss jgn ingat cik Yana x pndai ckp omputihh...I'm damn gud at it okkk...! adehhhh t'lebih riak la plak..ampun kn aku Ya Allah..~
  • uiks smbg balik...mamat tu rupa2nya dak PROSBOC...tp zone len la..tp aku add jek la..sbb nama pn 1PROSBOC kn..? pastu dia amek la no sy..yela mmndgkn konon2 mcm aku ni salu la kn lak balik kg aku kt Bemban tu...yela dia tu duk area2 dekat sana la..konon2 kalo trn Bemban leh le roger2 dia..adehhh geli jek sbnrnya..x penah lak aku rs aku nk call sesape bile aku balik sana..ye la kalo balik pn kn ngan family..mcm la ley lepas nk kuar jenjalan kn tnpa pgawasan ma n abah...yela aku kn baru umur 27 bln..sbb tu nk kuar mlm pn kne ceramah pnjg bjela..wakaakaakaaaa
  • adehhh nk djadikn cerita...ghupe2nya dia tu de kes ngan dak2 zon die sbb tu thn 2010 ney dia renew kt zon len...adehhhh semacam jek la mamat tu...okkkk d best part is here to come...
  • dia salu jek call aku...adehhh kalo call lama nk mam***...pastu alahai siap pggl 'syg'...cewahhhhh cair jiwa wanita kental mcm gua ney...wakakakaka...geli kn..? geli x..? ckp ckppppp..! leh x nk ckp trasa tbuai2 jap...euwwww aku rs nk muntah..x sangka jari ku yg bkata2 begitu..jari aku okk..bkn otakku..lalalalala..
  • pastu tetiba 1 day tnya aku pe status aku..adehhh ko x baca ke kt FB aku tu pe status aku..? kn aku buh SINGLE...! adehhh ke nk aku tlg ejakn utk ko..? x paham tul...aku tny la nape duk tny psl status aku..? dia ckp dia ingat aku dh kawin...DH KAWIN okkk...! mentang2 la aku ni ala2 byk isi dr ppuan len..sesuka ht ko nk cop aku dh kawin ek..? ko ingat aku kesah ko ingat aku dh kawin..? cehhhh d moment ko ckp centu...u know what..? terus hilang respect ku pd dirimu itu...pdhal aku x patut pn respect kt org yg x pegang janji mcm ko kn..pinjam duit org x pulang balik..silap org la ko nk pinjam $$$ ngan aku..sbb aku ni METICULOUS n aku ACCOUNTANT okk...aku blaja ACCOUNTING okkkk....n FYI its learning all bout $$$ okkk...so jgn harap la dpt chance nk tipu duit aku..1 lg sbb adalah sbb aku xde duit...aku org miskin okkk..x kaya mcm org len..so p tipu org len..ehhh salah salah...p tipu org len selain PROSBOCIANS...hhhahaahahaha..tgkkk betapa aku syg ngan kwn2 club aku..walaupn aku tau dorg x syg aku...tp ada aku kesah..? no no no..(ala2 gedik..)
  • cehhh mentang2 la aku ney single..ko ingat aku hadap sgt la bile ko pggl aku 'syg'...elehhhhh geli tau x..? gua x heran la derr..gua jiwa kental..tp dlm ht de taman...oh Adnan Sempit..~
3. Cik Yana rindu ngan dia..!

  • huhu sgt2 rindu ngan dia..nape ek..? sbb aku sygkn dia sgt2..n dia muncul tetiba jek...rindu sgt2 ngan dia..:) rs nk nangis aku...aku still x dpt jwpn lg pd sume psoalan aku..tgantung..~
  • tat day dia de ckp yg die still 'syg' kt aku..leh x nk ckp yg aku really hope tat its for real..dia jauh sgt aku rs..tp mmg pn jauh...sshnya..sesaknya pale n ht ney..tp pe la yg leh aku wat kn..? aku tau pe yg aku rs..tp xpe la..Allah yg tahu segalanya..~
  • aku suka sgt lagu Hafiz - Noktah Cinta : Tuhan tolong nyatakanlah..Padanya tentang cinta..Adakah masih diriku di perlukan..Tuhan tunjukkan padanya..Tentang apa yang ku fikirkan..Adakah cinta ini..Perlu untuk dirinya...
  • :) aku tau hati aku ttp utk dia...tp aku akan cuba sedaya upaya buka ht ney utk sesiapa yg sudi bsabar ngan diri ney...aku x sempurna...insan lemah yg x lekang dr khilaf..~
hmm..puas ht dpt wat luahan p'saan...yg paling penting itu sume pe yg aku rs..skrg ni pe yg paling penting pd aku adalah tggjwb aku pd kerjaya aku...sbb aku tau kalo aku terus lyn pe aku rs..aku akan sedey n end up nanges..tentu dia x nk aku sedey centu...Ya Allah aku sgt2 syg dia..~
Wassalam...

No comments:

Post a Comment