There was an error in this gadget

Sunday, June 19, 2011

Update : PapaLAN , Happy Father's Day !

assalammualaikum .. 

haaaa .. update lg la arini .. memandangkan arini CY x kuar p memana .. ;) org single , mmg ceni la gayanya kn .. actually , Rina & Malis ajak lepak kt Wangsa Walk arini .. memula mmg la nk p .. tp tetiba teringat CY dh janji ngan MaMoon yg CY nk tlg Ma wat roti  jala .. mcm bese la , Ma kalo bab2 seni masakan centu , nak2 pastri mmg hahahampeh sket .. x bape nk bseni tgnnya .. tp bg la pe bahan utk msk melayu .. campak2 wallawehhhhhhh siap ! sbb tu CY gemok .. sume salah Ma la .. hehe .. sbb tu skrg kne bsusah payah kuruskan bdn .. utk kesihatan & utk nampak cantek mcm gegurl2 yg kurus2 kt luar tu .. jeles tul ! kalo kurus mcm2 fesyen leh kai kn kn kn ? hehe .. 

ok .. arini kan Father's Day , so CY nk tujukan entri kali ni utk PapaLAN tersayang (Mohd Azlan Ahmad) , yg menjadi insan yg bertanggungjawab atas kelahiran CY di muka bumi ni .. Thanks Abah utk segala2nya .. thanks atas kesabaran menjaga kami dari kecik sampai la dh besar gajah la ni .. thanks atas semua kerisauan yg anda lalui membesarkan kami utk memastikan kami lahir & besar menjadi MANUSIA .. thanks utk berjuta2 duit yg anda laburkan utk membesarkan kami .. walaupn banyak mana kami tabur duit utk Abah , tak mungkin dpt menandingi pengorbanan abah selama ni .. sorry utk semua kata2 yg selalunya tajam bagaikan pisau menghiris hati abah .. sorry utk semua perangai & kelakuan yg selalunya banyak mendatangkan bebelan dr Abah .. sorry seandainya kami sentiasa membuatkan Abah & Mama risau .. 

CY doakan Abah sihat selalu .. CY doakan Abah sentiasa berbahagia bersama Mama .. CY doakan semoga keimanan Abah semakin bertambah selari dgn pertambahan umur .. CY doakan Abah & Ma panjang umur , supaya kami adik beradik dpt berbakti pd Abah & Mama .. walaupn segunung jasa kami taburkan , x mungkin dpt menandingi semua jasa Abah & Mama dlm membesarkan kami menjadi insan spt hari ni .. Kami bangga Abah adalah ABAH KAMI ! Abah tak mungkin terganti , walaupn kami punya pasangan / kawan2 yg mampu memberikan kami jutaan ringgit .. Abah adalah yg TERBEST !! Jutaan Terima Kasih , Abah !! Kami sayang Abah , walaupn terkadang tak terucap kata2 itu .. namun Kami sayang Abah & Mama sgt2 .. kerna tanpa anda berdua , tiadalah kami .. muahhhhhh ~ 

OK .. ni pic ms Aidilfitri 2010 .. CY gemok gila seh ms ni .. ye le , sbb ms tu lom start Atkins lg .. melantak bagai nk rak ms ni .. hehe .. tu la Abah & Ma CY .. dua insan yg paling CY syg skali lam dunia ! (walaupn CY ni hati kering & ssh nk luahkan yg CY syg dorg .. tp apa2 yg CY wat skrg , semuanya utk dorg)

HAPPY FATHER'S DAY >> PAPALAN & SEMUA BAPA DI DUNIA INI ~

No comments:

Post a Comment