There was an error in this gadget

Saturday, June 6, 2009

BoWLinG + TeRmInaTOR SalVAtioN = :)

Salam....
mm...bestnya dpt mbowling..tp ht ni bengang gak skit...
kdg2 aku xphm la..perlu ke aku wat memo bg 1 opis yg aku nk g bowling...pdhal aku rs aku dh bgtau yg aku nk g bowling..haihhhhh de gak yg kecik ht n kata aku x ngajak mbowling...xpe le pasni aku ingat nk wat invitation card then anto kt sume staff P.S. Yap & Associates utk m'war2kn xtvt aku mggu tu...smoga xde lagik yg kechik ht ngan aku..nnt org kata aku ni x prihatin lak...hakhakhakhak
uikss smlm men mcm hampeh..ke laut sesaje..org buta blg pn lg straight dr aku ni...haihhhh sbb dh lama x men agaknya..(pdhal baru jek last mth men...)maybe kne men ari2 kot bru leh jdik mcm shalin tu..wakakaakakaaaaaaaaaa....
smlm mbowling kt Ampang Superbowl @ Pandan Lake Club....hishhh x best lgsg lane nya (mau kecik ht si remy - mamat ensem yg keje kt c2 dgr aku ngumpat psl lane kt c2)..
sbb tu le aku men ke laut je...(ayat cover line pdhal technique yg mcm tutttttttttt)
haihhh dh dkt ngan opis so haukk je le...
pastu aku dgn confidentnya tlah ngajak Datuk Zura (glrn utk Zura smlm jek sbb pkai tdg mcm Datuk Siti...wakakakaaaaa smlm jek ek glrn tu..arini tlh btukar yek Zura..jgn pasan aku akn pggl ko Datuk Zura slama2ny..m'lenkn ko pggl aku Datuk Yana 4545...hakhakhakhak) & KJ g nengok Terminator Salvation...
uiksss x sangka mdpt respon yg baik le cdgn aku itu...so pe lg..bergegas le kitorg ke MBO Galaxy Ampang ngan hrpn dpt le nengok cite tu sbb show kul 8.45 p.m....haihhhh smpai2 je dh kul 8.45 sib baik kj dh queue up nk beli tiket..dh le very long queue...xpe kitorg ala2 redah jek Nadia AF6 le ni..sempoi jek..pastu ingat leh le msuk pggung ngan aman tp tlupa lak nk beli kudap2an..haihhh aku ngan Zura le kne mgorbankn 20 minit ms beratur utk beli drinks...cittttt dh le bratur pnjg..hampeh tul..ingatkn kt dlm de bkak kaunter..rupe2nya sik ada...
pas beli blari2 ibu le kami nk msuk pggung..haihhhhhh dh start lama gak le cite tu...aku mcm nk curse dh...tp sbb blkg tu de 2 mamat so aku wat2 sopan le..tp lam ht...hakhakhak aku je yg tau..
mmg aku btekad nk beli dvd pirate sbb nk nengok part yg aku tlepas tu...hakhakhak aku ngan Zura tgelak2 d'buatnya...
Layanzzzzzzzz tul cite ni..wakakaka....actually x minat pn cite ni..tp sbb si Venin ckp kt aku dia t'nganga tgk cite tu so aku nk le nengok le aku leh t'nganga ke x mcm die...hakhakhak..t'nyata aku t'nganga..tp sbb aku nengok Marcus Wright yg heroic itu..huhuuuuu ensem!!!!!

pas movie kitorg nk lik umah le...so aku pn ngajak Zura g Petronas dgn hrpn nk mcari BOBOT BUMBLEBEE yg d'war2kn dlm iklan tu le...cisssssssssss cittttttttttttttttt yennaday.......leh pulak cim2 kt Kedai Mesra tu ckp Bobot tu kuar 26 Jun...bengkek jek ht aku...ingatkn leh le show off ngan Syah @ Optimusprime yg aku dh beli Bobot BumbleBee tu...haihhhhhhh niat x baik mmg patut pn x dpt beli..wakakkakaaaaaa...tu yg lik umah terus solat tobat tu..huhuuuu

sib baik de parking kt bwh flat aku ni..kalo x aku kne le parking kt atas flat..kne le aku suh Mr. B aku ni transform jd Bobot kecik..sng skit aku nk bwk nek kalo xde parking..hahahaaaaaaaaaaa....
but smlm mmg enjoy la wlaupn hnya b3...wlaupn g tmpt bese2 jek tp ttp layanzzzz....

x sabar nk siapkn sume keje yg dh tggl skit tu..then leh le lik awal..pastu leh le g TT kalo de org jmpt g le..hakhakhak...haihhhh rs mcm 8 thn x chat n browse forum PROSBOC..(pdhal baru jek join PROSBOC ni x sampai 2 bln..poyos sggh ayatku itu..hakhakhak)sume sbb keje yg mlampau byknya n m'merlukn tumpuan yg khusus (cewahhh jwpn mcm kne interview ngan rncgn kt Astro Awani tu lak..kahkahkahkah)

sbb dh agak lama (pdhal baru 2 weeks x join chat) kwn2 ingat aku majuk..hakhakhak..tulun tulun tulun 911...bedah la ht ku ini...aku ne de kecik ht..cuba korg bygkn kalo ht aku kecik mana le sesuai ngan saiz ku ini..wakakkakakaaaaaaaaaaaaaa......nnt pas aku abis peak period aku g chat ari2 yek..sampai korg ban aku dr room sbb myemakkn room itu....ekkekekekekee
thanks pd kwn2 PROSBOC yg prihatin... -venin (yg slalu ingat aku mrh kt die pdhal aku xde mrh pn..kalo aku mrh aku cmpk pavillion kt dia) - kak rus @ gas (yg slalu ym ngan aku pdhal aku dh buh BUSY - tu mmg nk test tgk aku btl2 bz ke ngah ngulor mcm Syah..hakhakhak)
haihhhh penat lak jari jemari aku ini..sampai d cni saja...
Wassalam...

Majulah PROSBOC utk Warga2nya!!

No comments:

Post a Comment